НОВ ДИЗАЈН НА ВАШИОТ БИЗНИС

Who said good design is good business?

Who said good design is good business?

.

We Have The Digital Tools For Your Business

Нов бран свежина за вашиот бизнис!

Освежете го вашиот бизнис со интегрирани маркетинг кампањи и создадете квалитетна и препознатлива содржина со која ќе оставите силен впечаток.Овозможете континуирана интеракција помеѓу вашиот бренд и потрошувачот, градејќи силни емоционални врски на лојалност кои траат

Со визуелно привлечна веб страница и функционална електронска продавница доближете се чекор поблиску до вашите клиенти! И како што велат: „Сé во своето време“, проверете можеби е дојдено времето за промени и во вашиот бизнис..

AM

Graphic Design

Изработка на различни графички решенија, брошури, флаери, банери, лого, каталози, визит катри, подготовка на секаков вид хартиени промотивни материјали.

Дозволете за Вас да ги планираме и проектираме идеите и искуството со визуелна и текстуална содржина

Ви стоиме на располагање за изработка на функционална веб страница, со која со сигурност ќе оставите силен впечаток. 

STARTER

 
ДИЗАЈН ПО ИЗБОР
подготовка на лого, банер и преден интерфејс
ХОРИЗОНТАЛНО И ВЕРТИКАЛНО МЕНИ
 со опаѓачко мени и подменија

ДО 5 СТРАНИЦИ

неограничен број на фотографии
БЕСПЛАТЕН ХОСТ ЗА 1 ГОДИНА

MEDIAL

 
ДИЗАЈН ПО ИЗБОР
подготовка на лого, банер и преден интерфејс
ХОРИЗОНТАЛНО И ВЕРТИКАЛНО МЕНИ
 со опаѓачко мени и подменија

ДО 10 СТРАНИЦИ

со контакт форма

ГАЛЕРИЈА И ВИДЕО

неограничен број на фотографии
ДОПОЛНИТЕЛНИ ДВА МОДУЛА
facebook, e-новина…
БЕСПЛАТЕН ХОСТ ЗА 1 ГОДИНА

PREMIUM

УНИКАТЕН ДИЗАЈН
подготовка на лого, банер и преден интерфејс
ХОРИЗОНТАЛНО И ВЕРТИКАЛНО МЕНИ
 со опаѓачко мени и подменија

ДО 10 СТРАНИЦИ

со контакт форма

ГАЛЕРИЈА И ВИДЕО

неограничен број на фотографии
ДОПОЛНИТЕЛНИ ДВА МОДУЛА
facebook, e-новина…
БЕСПЛАТЕН ХОСТ ЗА 1 ГОДИНА
одржување 1 година

Види понуда

Domain & Hosting

Брзо и едноставно ќе го регистрираме вашиот домен во само неколку минути.
Отстапуваме простор од нашиот “плакар” за вашите потреби.

Social Media

Управувањето со содржината на една фан страна (Facebook, Instagram), опфаќа: изработка на Facebook стратегија за огласување; истражување на пазарот, истакнување на предностите во однос на конкуренцијата, креирање и дизајнирање на огласите, водење и оптимизација на кампањите,  пронаоѓање на релевантни содржини, дизајнирање на постовите и објавување на интересна и впечатлива содржина на страницата.

 

E-Shop

Доволно долго ги криевте вашите скапоцености! 

Време е за електронска продавница, преку која практично и едноставно ќе им ја доближите вашата понуда на потрошувачите. 

Blogging

Затоа што секогаш сме гладни за информација плус. 

Понудете им на вашите корисници квалитетна содржина и дополнително зајакнете ја довербата и изградете цврсти односи на долг рок.

SEO Optimization

Вашите потрошувачи со сигурност интензивно гуглаат и голема е веројатноста дека се многу разочарани кога нема да ве најдат во сајбер просторот.

FEEL FREE TO CONTACT US

Дозволете да го направиме вашиот дигитален простор привлечен и профитабилен. Краток состанок Ве дели од остварувањето на идеата! Контактирајте не на info@ambiversion.mk или на телефон:

ДЕЛ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  • Get In Touch: +38978 422 419

Нашата мисија

Стоиме на располагање за да ги разбрануваме водите на вашиот бизнис со свежина и уникатност

Поддршка

  • Доколку Ви е потребна помош за избор или Ви е потребен дополнителен пакет по Ваш избор, контактирајте нé на:
  • 078 422 419 или 070 306 626
  • info@ambiversion.mk