Прекрасен апартман со поглед на езеро

СЕКОЈА СОБА Е ОПРЕМЕНА СО: ЛЦД ТВ, Сателитска телевизија, Безжичен интернет, мини кујни, клима уред и засебно купатило

Прекрасен поглед на езерото и Галичица од една страна и бескрајната зелена шума на Пелистер од друга, ресторанот и апартманите на Релакс Ви нудат релаксација, сенка и тивко ветре во лето, и уживање во прекрасен поглед на Преспанското Езеро.
Миа Трипунова
Маркетинг агент

Слободни денови за апартман 1

 

January 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1.000 MKD
12
1.000 MKD
13
1.000 MKD
14
1.000 MKD
15
1.000 MKD
16
1.000 MKD
17
1.000 MKD
18
1.000 MKD
19
1.000 MKD
20
1.000 MKD
21
1.000 MKD
22
1.000 MKD
23
1.000 MKD
24
1.000 MKD
25
1.000 MKD
26
1.000 MKD
27
1.000 MKD
28
1.000 MKD
29
1.000 MKD
30
1.000 MKD
31
1.000 MKD
Available Fully booked