Нов бран свежина во вашиот бизнис

Со визуелно привлечна веб страна и функционална електронска продавница, доближете се чекор поблиску до вашите клиенти. 

Бидете 24/ 7 со Вашите клиенти

internet prodavnica

WEBSITE Пакет услуги

Вашиот бизнис пресликан на целосно функционална ВЕБ страница

Ambiversion Marketing Starter

Пакет I

ДИЗАЈН ПО ИЗБОР

подготовка на лого и банер 

ХОРИЗОНТАЛНО МЕНИ

со опаѓачко мени и подменија

5 СТРАНИЦИ

(Почетна, за Нас, Галерија, Производи/Услуги,  Контакт)

ГАЛЕРИЈА

неограничен број на фотографии

БЕСПЛАТЕН ХОСТ ЗА 1 ГОДИНИ

200
EUR
Ambiversion Marketing Medial Web Paket

Пакет II

ДИЗАЈН ПО ИЗБОР
подготовка на лого, банер и преден интерфејс
ХОРИЗОНТАЛНО  МЕНИ
со опаѓачко мени и подменија

   ДО 10 СТРАНИЦИ

со контакт форма

   ГАЛЕРИЈА И ВИДЕО

неограничен број на фотографии

  ДОПОЛНИТЕЛНИ ДВА МОДУЛА

facebook, e-новина…

БЕСПЛАТЕН ХОСТ ЗА 1 ГОДИНА

 
300
EUR
Ambiversion Marketing Premium Web Paket

Пакет III

  УНИКАТЕН ДИЗАЈН

Детална анализа на Вашиот бизнис и прилагодена премиум тема, подготовка на лого, банер и преден интерфејс

  ХОРИЗОНТАЛНО И ВЕРТИКАЛНО МЕНИ

со опаѓачко мени и подменија со неограничен број на категории

   НЕОГРАНИЧЕН БРОЈ НА  СТРАНИЦИ

со контакт форма

ГАЛЕРИЈА И ВИДЕО

неограничен број на фотографии

  ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРИ МОДУЛА

facebook, youtube..

БЕСПЛАТЕН ХОСТ ЗА 1 ГОДИНА

   поддршка и одржување 1 година
 
400
EUR

E-Бизнис Платформи

Бидете 24/ 7 со Вашите клиенти

ЕЛЕКТРОНСКА ПРОДАВНИЦА

internet prodavnica

Интернет бизнис платформа

Е-shop

Електронска продавница

Пакет за Вашата интернет продавница.

E -Shop Order & Payment

System

2000MKD / месец
 • Преден интерфејс
 • Хоризонтално

  опаѓачко мени

 • До 100 производи
 • Бесплатен хостинг 500 MB of storage space
 • Поддршка 24/7

УГОСТИТЕЛСКИ

ОБЈЕКТИ

Ресторани  Пицерии  Барови

Ambiversion-restoran-full-responsiv

Ресторан Пицерија Бар

Бидете поблиску до Вашите клиенти. Доближете го призводот и амбиентот.

ПРИМЕР ЗА WEB-СТРАНА  FastFood&Restoran

СМЕСТУВАЧКИ

КАПАЦИТЕТИ

Хотели  Апартмани   Вили 

Сместувачки капацитет

Заштедете им време со подготвено добредојде. Овозможете online интеракција со Вас.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН УСЛУГИ

Градиме стил и препознатливост кој ќе Ве следи

Logo

Обликувајте го Вашиот бизнис со Креирање на впечатливо лого, препознатливо за Вашата компанија

Brand Marketing

Материјал за печатење и дигитален маркетинг, изработен со квалитетен дизајн. Промотивен материјал, каталози, брошури, визит карти, флаери, календари, постери, билборди

Print

На располагање сме за секаков принт на рекламен материјал, независно од големината. Светлосни реклами, банери, фотохартија, етикети...

Социјални МРЕЖИ

Градиме стил и препознатливост кој ќе Ве следи

Facebook

Креирање бизнис платформа на

Facebook

Постирање на рекламен материјал со претплатени маркетинг кампањи
Instagram

Креирање на Instagram

страница

Споделување на слики и видео содржини
YouTube

Креирање на сопствен YouTube

канал

Објава на рекламен материјал на каналот

Поддршка

 • Доколку Ви е потребна помош за избор или Ви е потребен друг пакет, контактирајте нé на:
 • 078 422 419
 • 070 306 626
 • info@ambiversion.mk