Relax Beach Resort

Понуда за WEB страна

Систем за резервација со нотификација

Главно хоризонтално мени за преглед на содржината на ВЕБ страната

Слики од ресторанот и апартманите одвоени во посебен дел.

Систем за резервирање на апартмани со нотификација на маил со можност на гостите за проверка на достапност на апартмани

Контакт форма со нотификација преку маил за воспоставување на комуникација со клиентите

Поврзување на ВЕБ страната со социјални мрежи и имплементирање на инфо прозорец

Relax Beach Resort

Опис на Вашиот ресторан и сместувачки капацитет

Понуда за Веб страна

Понуда за одржување

за период Мај - Август (4 месеци)

за  период  Мај - Август (4 месеци)

Содржина на пакетот за одржување

Одржување на страницата update и backup секој месец.

Контрола и мониторинг на системот за резервација.

Анализа и статистика на податоците за посетеност на страницата вклучувајки ги и социјалните мрежи.

AntiSpam Технологија

SEO Оптимизација на Вашата ВЕБ страна за подобро рангирање на интернет пребарувачите

Доколку ви е потребно, нашиот тим ќе инсталира соодветни апликации или скрипти за еднократен надомест по договор.

lavender dream

HAppiness comes in waves

coffee with a view

Our Menu

Пример за резервација - функционален линк само за Апартман 1

Апартман 2

Апартман 3

Апартман 4

Модул за резервација - проверка на достапност на апартманите

Интерактивна мапа

Visit us
  • Pretor, Resen, Macedonia
  • info@relax.com
  • www.relax.mk
  • +38975 421 262